2023 – Det bedste år hidtil for Longship Invest

11. januar 2024

Sikke et år at se tilbage på. Som du måske ved, var 2023 først og fremmest et år med store virksomhedsændringer og betydelig medvind i sejlene.

I begyndelsen af året fandt en partnerrotation sted, og halvvejs gennem året satte vi sejl med vores nye brand ‘Longship Invest’. 2023 var også året, hvor vi udvidede forretningen til globale markeder, understreget ved deltagelsen i Singapore FinTech Festival 2023 i november.

Men hvorfor var det det bedste år hidtil for Longship Invest? Ganske enkelt fordi resultaterne for alle vores investorer var intet mindre end +66% på året, hvilket flyttede 3-års-nålen (fra januar 2021, da vores nyeste algoritme blev lanceret) op til et samlet afkast på 91%! Den samme investering ville have givet betydeligt mindre med +7% i C25 Indexet og +24% i Bitcoin.

2023 var virkelig et spændende år, når vi ser tilbage! Som virksomhed ændrede vi vores brand og visuelle identitet, vi tog vores krypto investeringsservice med ud i verden (globalt), bød nye investorer velkommen om bord, skabte fantastiske nye forbindelser i Singapore og skruede op for vores markedsføringsindsats.

Bag kulisserne testede vi mange muligheder for næste generation af algoritmer, forbedrede vores cybersikkerhed og forfinede vores interne samarbejdsprocesser for øget effektivitet.

Vi glædes naturligvis også ved resultatet for vores investorer – selvom vores skeptiske hjerner altid tænker, at det kunne have været endnu bedre.

Vi tester allerede nye markeder af i Singapore og De Forenede Arabiske Emirater, og vil især prioritere vores investor-dashboards og internationale partnerskaber i Q1 og Q2.

Men ja, vi går ind i 2024 med en virkelig god mavefornemmelse for, hvor vi bevæger os hen som organisation.

Vi ønsker at udtrykke en oprigtig værdsættelse for de mennesker der er kommet ombord, har forladt skibet og har krydset vores vej hidtil – og vi glæder os til at se, hvad og hvem der vil blive en del af vores nære fremtid.
– Joakim Sandroos, CEO

2023 - Det bedste år hidtil for Longship Invest

Har du nogle spørgsmål, er du som altid meget velkommen til at kontakte os på kontakt@longshipinvest.dk eller +45 20 20 56 42