For Longship Invest er det vigtigt, at det skal være nemt at investere i kryptovaluta, hvorfor vi har indgået et samarbejde med en dansk virksomhed. Denne virksomhed håndterer omvekslingsprocessen, da denne proces oftest kan være forbundet med lange ventetider og ukendte gebyrer. En af Longship Invests forudsætninger er, at kunders investeringer skal være så beskyttet som overhovedet muligt. Coinify er en fysisk dansk virksomhed, der med adskillige ansatte, har beskæftiget sig med kryptovaluta i flere år. Coinify har kunder i hele verden og er nr. 1 i Europa, når det kommer til at udbyde kryptovaluta.

Vores samarbejde gør det let at være kunde. Når du har givet os dine data, sendes de efterfølgende, i krypteret form videre til Coinify, således at du kun oplyser dine informationer én gang. Longship Invest og Coinify går efterfølgende igang med godkendelsesprocessen, hvor du vil blive godkendt af begge parter.

Coinify og Longship Invest har forpligtet sig til enhver tid at overholde de gældende regler på området, samt de regler der løbende tilgår i takt med at kryptovalutamarkedet reguleres.

Læs mere om hvordan Coinify behandler dine personoplysninger i deres databeskyttelsespolitik →

Longship Invest direktør Joakim Sandroos er en af 15 medlemmer i Finanstilsynets arbejdsgruppe for Blockchain og Decentral Finans.

Formålet med arbejdsgruppen er at understøtte Finanstilsynets løbende arbejde med og kommende tilsynsfunktion overfor finansielle tjenesteudbydere, hvis aktiviteter bygger på brugen af kryptoaktiver og blockchain. Arbejdet skal også understøtte Finanstilsynets udarbejdelse af vejledning mv. på området.

Læs mere her →

Longship Invest samarbejder med Copenhagen Fintech, der er Danmarks største hub for udvikling af FinTech virksomheder. De råder over et stort netværk og samarbejdspartnere, samt afvikler en masse events.

Longship Invest er medlem af Grow Copenhagen erhvervsnetværk, hvor vi både sparrer med andre virksomheder og støtter lokalsporten.