Ofte stillede spørgsmål

Bliv klogere på at investere automatisk i kryptovaluta med Longship Invest.

Målet med enhver handelsalgoritme er at skabe profit – og vores er ingen undtagelse. Der er blevet afprøvet mange strategier tidligere, og konkurrencen på markedet for algoritmehandel er hård. Uden at afsløre for meget, er vores primære strategi at købe billigt og sælge dyrt. 

En analogi er, at vores strategi er som at ride på en bølge: Vi køber ind, når markedet er lavt, følger markedet op (rider bølgen op), og når markedet slapper af, bevæger vi os over i værdistabile aktiver. På denne måde kan vi over flere cyklusser præstere bedre end markedet. 

Vores AI-systemer er udviklet 100% internt af vores CEO, der har en ph.d. i partikelfysik. Dette betyder, at vi præcist ved, hvordan vores modeller fungerer. De er bygget på 3,5 års historisk data, og er blevet verificeret på lignende datasæt fra 41 forskellige børser. Vores AI-handlere præsterer systematisk bedre end Bitcoin, og ideen om, at dette er held eller en tilfældighed, afvises med 99,88% sikkerhed. 

Desuden udfører vi tre måneders papirhandelstests af alle vores systemer, før de sættes til handel med rigtige penge. Dette er en metode, hvor AI-systemet handler med virtuelle tokens med rigtige markedsdata og bruges til at verificere AI-systemet. Som en endelig test lader vi AI-systemet handle med vores egne midler i tre måneder, før vi tilbyder det til vores kunder. 

For at gøre vores produkter så sikre som muligt tilbyder vi overvågning af din investering 24/7, og når markedet falder, flytter vores algoritmer automatisk din investering til stablecoins, som i bund og grund er euro eller amerikanske dollar, og undgår dermed yderligere umiddelbar risiko. 

Du overfører investeringsbeløbet via bankoverførsel til vores partner Coinify, der udveksler din fiat-valuta til kryptovaluta og overfører den til vores konto. Dine penge opbevares derefter på en sikker underkonto(subaccount)Binance og investeres i en blanding af Bitcoin og Ethereum. 

Ja! Vi har ingen bindingsperiode eller begrænsning på minimums- eller maksimumsinvesteringsvarighed. 

Vi anbefaler tre år eller mere for de bedste investeringsresultater. 

Ved likvidation af midler fra din portefølje stopper handlen med det samme, men du skal tillade op til 10 dages behandlingstid for bankoverførsler i fiat-valuta. 

Der er ingen magi, så i princippet, jo. Dog er det ekstremt svært at opbygge gode handelsstrategier. 

Vores algoritmer er udviklet internt af vores egne fysikere og dataloger. Manuel handel kræver omhyggelighed, tålmodighed og fokus, og ikke mindst en solid handelsstrategi. 

Vi anbefaler ikke at stirre på markedsdata grafer hele dagen og handle manuelt, da flertallet af mennesker ikke kan generere stabilt overskud eller slå markedet. 

Opstart: Registrering er gratis, og ombytning fra fiat-valuta til kryptovaluta koster 2,25% (Coinify gebyr). Hvis du investerer direkte med kryptovaluta, er registreringen helt gratis. 

Drift: Månedlige omkostninger udgør 0,1% af beholdningen (Årlige omkostninger i procent (ÅOP) på 1,2%). 

Afslutning: “Ingen profit, ingen provision” er vores motto. Longship Invest opkræver et 8% performancegebyr, udelukkende af overskuddet – ikke den oprindelige investering. Det endelige beløb overføres enten som kryptovaluta til en verificeret tegnebog efter eget valg, eller betales direkte til kundens bankkonto (i så fald er der et vekslingsgebyr på 2,25%). 

Læs mere om omkostninger her

I bund og grund køber vi billigt og sælger dyrt. Når markedet er lavt, køber vi ind og “rider bølgen” til næsten toppen af markedet, hvor vi derefter sælger. 

Da vi ikke er på markedet, når priserne falder, kan vi udnytte den samme mekanisme flere gange over tid og få en fordel over markedet. Dette fører også til den paradoksale beregning, at vi måske ikke slår markedet i et enkelt individuelt år, men vil gøre det over længere perioder. 

Vi anbefaler en minimumsinvesteringsperiode på cirka tre år. 

Vi handler i øjeblikket kun med Bitcoin (BTC) & Ethereum (ETH), udelukkende på Binance børsen. Vi har infrastruktur på plads til også at handle på Kraken og gate.io efter behov. 

Du kan tilmelde dig her 

Vi samarbejder med Coinify om KYC (Know Your Customer), og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@longshipinvest.dk eller (+45) 71 34 53 93 

Vores vilkår er så enkle som muligt. Vi har ingen skjulte gebyrer, alle omkostninger nævnes her, og alle investorer gennemgår den nødvendige KYC proces via Coinify ved tilmelding. 

Læs vilkår og betingelser her

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker, er vi altid glade for at kunne hjælpe. 

Kontakt os på kontakt@longshipinvest.dk eller (+45) 71 34 53 93

Kryptoområdet er berygtet for svindel. Den bedste måde at undgå dem på er, at være forsigtig og omhyggeligt tjekke enhver investeringsmulighed for kendetegn. Ting at se efter i et firma er: 

– Gyldigt CVR/Firma/Momsnummer: Disse skal være offentligt verificerbare ved et opslag i det pågældende lands virksomhedsregister. 

– Synlig virksomhedsadresse med et rigtigt kontor – ikke kun en postboks 

– Offentligt kendte medarbejdere/ejere 

– Produkt whitepapers, der beskriver, hvad virksomheden eller mønten gør. Vær opmærksom på, at visse svindlere har “skjulte” forskellige klausuler i whitepaperen i håb om, at ingen ville bemærke det. 

– Kommunikation om produktet, der er for god til at være sandt – f.eks. påstande om aldrig at have en tabende handel eller garanti for en bestemt (typisk meget høj) afkastprocent 

– Virksomheder, der prøver at få dig til at fokusere på at videresælge deres produkt: Dette indikerer at hovedværdiforslaget kommer fra abonnementsgebyrer i en multi-level marketingstrategi – i så fald kan dette være et klassisk pyramidespil. 

Minimum investeringsbeløb er kun DKK 10.000,00 – Vi forstår det krævede tillidsniveau som førstegangsinvestor med Longship Invest, så du er velkommen til at prøve vores tjenester med en lavere investering for at lære, hvordan det fungerer. 

Der er intet investeringsloft. 

Når din investering er gået live, får du adgang til dit eget personlige dashboard (Log ind her), hvor du kan følge udviklingen af dine beholdninger. 

Typisk har folk to grunde til at likvidere deres investeringsporteføljer: Enten vurderer de, at nu er et godt tidspunkt at sælge for at tjene profit, eller de har brug for midlerne likvideret til noget andet. 

Det første punkt håndterer vores AI-system på dine vegne, og det er langt bedre end enhver menneskelig beslutning. 

Vores anbefaling er simpelthen at lade AI’en foretage handlen. 

Når det kommer til det andet punkt, anbefaler vi dig at overveje dine muligheder i lyset af mulighedsomkostninger kontra likviditetsbehov. 

Vi anbefaler en investeringsskala/-længde på +3 år for de bedste resultater, og husk, at tidligere resultater ikke er nogen garanti for fremtidige resultater. 

Longship Invest voksede ud af et dansk krypto-mining selskab, CryptoBits. Efter et par rotationer i partnerskabsgruppen blev Longship Invest lanceret som et fuldt udviklet AI-drevet investeringsselskab. 

Idéerne og inspirationen kom fra feltet økonomifysik, hvor fysiske principper og metoder anvendes på økonomiske data. Joakim Sandroos, ph.d. i partikelfysik, er CEO og personligt ansvarlig for de AI-handelsstrategier, der er implementeret i Longship Invest. 

Lær vores besætning at kende her