Investér automatisk i krypto
Automatisk investering i kryptovaluta

Vi sejler trygt gennem nyt farvand

Vores mission er at hjælpe dig med ind i det nye, ukendte krypto-hav, med mindre volatilitet og større chance for en succesfuld investering.

Vi bærer handlen videre fra vores nordiske rødder, vi er selv kunder og vores state-of-the-art algoritmer kan også håndtere dine midler.

Skibet sejler – Vil du med ombord?

Joakim Sandroos

Direktør

Joakim kommer fra en baggrund i partikelfysik, hvor han har en Master’s fra Niels Bohr Instituttet i København og en PhD fra Universität Mainz i Tyskland.

Det fysiske har drejet sig om Neutrinoer, og han har været med i flere store internationale samarbejder, blandt andet KamLAND og IceCube laboratorierne.

Joakim begyndte at interessere sig for kryptovaluta i 2014, og begyndte at skrive handelsalgoritmer i 2018. Kvag sin baggrund, er han specialist i statistik og Machine Learning, og har blandt andet arbejdet med metoder til detektion af forskellige typer økonomisk svindel.

Derudover er han med i Finanstilsynets ekspertgruppe om decentral finans. I sin fritid holder han af brætspil, og lærer at flyve hangglider.

Anders Møll

Kunderådgiver & Salg

Anders har været en del af Longship Invest(før Cyroinvest) siden begyndelsen, og er ansvarlig for både eksisterende og nye kunder.

Anders er uddannet tømrer, og har blandt andet drevet sin egen tømrervirksomhed i 17 år, med 18 ansatte, og han har udført både fag- og totalentrepriser på større byggerier. 

Derudover er Anders uddannet Portør på Gentofte Hospital, gift med Selina og har 2 børn.

Christian Lisby

Markedsføring

Christian studerede Business Administration Marketing på Benedict College i South Carolina, USA, hvor han også spillede amerikansk fodbold.

Han startede sin karriere i FinTech, og driver sin egen konsulentvirksomhed med speciale i digital markedsføring.

Fritiden bruges som regel med at lære golf, og ikke mindst med sin kone Emma på Vesterbro.