Er du jurist eller advokat?

Partner søges


Vi søger en legal partner til indgåelse i vores team. Du vil have ansvaret for at følge med i lovgivning i Danmark og EU vedrørende kryptovaluta, samt sørge for at vores kontrakter og formularer er skrevet korrekt og i overensstemmelse med dansk lovgivning. 

Cyroinvest er en startup virksomhed, der arbejder med investeringer og automatiseret handel i kryptovaluta B2B. Vi har til huse hos copenhagen fintech lab på christianshavn, men vi arbejder mest online.

Vi har forøget vores kunders investeringer med over 100%, i løbet de seneste 12 måneder! Vi regner med at iværksætteri og kæmpe vækstpotentiale er en fællesnævner hos os.

Partner i Cyroinvest

Som legal partner i Cyroinvest vil du arbejde tæt sammen med hele teamet, som består af to udviklere, en sælger og en direktør. Vi arbejder med Cyroinvest i vores fritid, og har alle andre jobs ved siden af. Vores kommunikation og samarbejde foregår hovedsageligt via aften møder. 

Vi sælger 10% af virksomheden til en kommende partner. Prisen er til forhandling og afhænger af hvad du bringer til bordet.

Det forventes at du ligger 5-10 timer om ugen i arbejdet i cyroinvest, så der er plads til at have et lønnet arbejde ved siden af. 

Ansvarsområder:

  • Lovgivning vedrørende kryptovaluta i Danmark og EU, her under den kommende lovgivning MICA
  • Formulering af kontrakter og juridiske dokumenter
  • Compliance
  • GDPR
  • AML og KYC

Om dig

Du er uddannet cand.jur. og brænder for iværksætteri. Du er klar til at tage ansvar for hele processen omkring de juridiske opgaver, og løser gerne andre relaterede opgaver. Derudover regner vi med at du har en interesse i kryptovaluta, og er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt. Det er en fordel men ikke et krav, hvis du tidligere har erfaring med at være selvstændig.

Hvis det lyder spændende, så kontakt Peter Lenler på pl@cyroinvest.dk eller 71197107.

Vi glæder os super meget til at hilse på dig.