Longship Invest sejler ud på internationale farvande!

20. november 2023

Longship Invest har officielt udvidet sine ydelser til, at tilbyde automatiserede investeringer i kryptovaluta til både private og erhvervsinvestorer, på tværs af størstedelen af kloden. Der tilbydes fortsat udelukkende erhvervsinvesteringer i Danmark, grundet skattereglerne for private.

Denne internationale ekspansion blev cementeret under vores deltagelse i Singapore FinTech Festival 2023. CEO Joakim Sandroos og CMO Christian Lisby tilbragte en uge med at engagere sig med en varieret skare af nye internationale investorer, etablere nye partnerskaber og deltage i betydningsfulde arrangementer, arrangeret af den svenske ambassade i Singapore, Innovasjon Norge og Saxo.

Vi er utroligt taknemmelige for muligheden og den varme gæstfrihed udvist af både Copenhagen Fintech og Den Danske Ambassade i Singapore. Ugen gav os værdifulde learnings for virksomheden og bekræftede, at vores internationale ekspansion er den rigtige beslutning!” – Christian Lisby, CMO

I de kommende uger og måneder tager vi imod vores nye investorer, arbejder videre med nye internationale partnerskaber, vurderer al modtagen feedback omhyggeligt, og fortsætter med at optimere vores investeringsresultater.

Til sidst udtrykker vi vores taknemmelighed for de medfølgende virksomheder i CPH Fintech-pavillonen under SFF 2023, med en særlig tak til:
2021.AI
AQRISK
ARYZE
Crediwire
Deon Digital AG
Doerscircle.com
Matter
Performativ
Reality+
Simple
Trust Stamp
United Fintech
Danske Bank
Íslandsbanki

Har du nogle spørgsmål, er du som altid meget velkommen til at kontakte os på kontakt@longshipinvest.dk eller +45 20 20 56 42