Nytårsopdatering fra Cyroinvest

Nu er 2023 godt igang, så det kalder selvfølgelig på en nytårsopdatering.

2022 bød på mangt og meget i krypto-øjemed. Nok mest fremtrædende, er det tunge fald i Bitcoin prisen, der startede omkring $48.000 i januar, men endte ved bare $16.500 – et fald over året, på intet mindre end 65%.

Der er tale om det største fald siden Bitcoins højeste niveau på $69.000, hvilket i dét perspektiv, svarer til et fald fra all time high på 76%.

Cyroinvest kommer også ud med et overordnet tab for året på blot 25%, så målt i relative procenter ligger vi ca. på en faktor tre over markedet. Men nu er januar ovre, der er blæs på og god vind i sejlene – Cyroinvest har nemlig allerede tjent omkring 25%, og dermed fået en rigtig god start på 2023.

Partnerkreds

I det tidlige efterår oplevede Cyroinvest en rokade i den ellers stabile stab; Direktør Peter Lenler trådte tilbage, og blev udskiftet af partner Joakim Sandroos, der glæder sig til at gøre en større indsats for Cyroinvest og vores kunder. Ydermere kom Christian Lisby med som ny partner. Christian er ekspert i public relations og kører sit eget konsulent bureau. Med ham med om bord, har vi allerede en masse spændende ting i støbeskeen, som vi løfter sløret for i løbet af året.

Tilstedeværelse

Året har ligeledes budt på interessante udviklinger for Cyroinvest. Blandt andet er Cyroinvest repræsenteret i Finanstilsynets ekspertgruppe for decentral finans. Ekspertgruppen har til formål, at rådgive finanstilsynet og assistere i udformning af nye tiltag på krypto-området.

Cyroinvest har også deltaget i events hos Binance Nordic – en af de børser vi samarbejder med – og vil selvfølgelig også være tilstede ved MiCA-status hos Plesner d. 8. februar.

Vi ser fremad

I 2023 vil vi have fokus på videre udvikling af vores handelsalgoritmer. Vi har siden sommeren arbejdet på en konkret opdatering af vores software, som vi forventer færdig inden for en overskuelig fremtid.

Vi følger udviklingen på skatteområdet meget nøje – Den nye EU forordning MiCA er blevet vedtaget, hvilket muliggør en lempelse af reglerne herhjemme. Vi er klar, når de nye regler er klar – og så har vi en stor nyhed undervejs, som vi glæder os til at afsløre inden sommer.

Mange tak for, at I har været med ombord i 2022 – Vi ser frem til at gøre rejsen endnu bedre for alle i 2023, og som altid er vi kun et opkald eller en mail væk.

På vegne af Cyroinvest,

Joakim Sandroos
Direktør