Nytårsopdatering fra Cyroinvest

Nu er 2023 godt igang, så det kalder selvfølgelig på en nytårsopdatering. 2022 bød på mangt og meget i krypto-øjemed. Nok mest fremtrædende, er det tunge fald i Bitcoin prisen, der startede omkring $48.000 i januar, men endte ved bare $16.500 - et fald over året, på intet mindre end 65%.

Cyroinvest deltager ved Binance Community Meetup Copenhagen 2023

I dag er vi selvfølgelig repræsenteret ved det første danske Binance Community Meetup nogensinde i Villa Copenhagen - En konference fyldt med spændende nyheder og de seneste opdateringer på markedet!

Cyroinvest i nyhederne

Vi havde fornøjelsen af deltage i følgende artikel fra AVISEN DANMARK om kryptovaluta og årsagen til en stor nedadgående trend i markedet (Maj 2022).

Er du jurist eller advokat?

Vi søger en legal partner til indgåelse i vores team. Du vil have ansvaret for at følge med i lovgivning i Danmark og EU vedrørende kryptovaluta, samt sørge for at vores kontrakter og formularer er skrevet korrekt og i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Er du Data scientist?

Vi søger en potentiel partner til indgåelse i vores team (4 Partnere). Cyroinvest er en startup virksomhed, der arbejder med investeringer i kryptovaluta B2B og vi er netop gået live i Januar 2020. Vi har til huse hos copenhagenfintechlab på christianshavn og har fokus på egen udviklet trading bots/trading miljø.